Annika Engström.jpg
 

Tillsammans skapar vi harmoni på jobbet!

 

bygga engagemang hos dina kunder och anställda

kraften att synas i dina kommunikationskanaler

Har du problem med att hitta tiden till att förverkliga din marknadsplan? Växer ditt företag och du är i behov att strukturera upp innehållet till kundresan? Vill du skapa ett engagemang hos dina kunder?

Med en bakgrund inom opinionsbildning, marknadsföring och rekrytering kan jag bidra med mina erfarenheter av att bygga varumärkesambassadörer både internt och externt.

Mitt mål är att hjälpa till och stöttar dig både strategiskt och operativt för att skapa engagemang och mervärde för dig och dina kunder.
 

 
 
 
IMG_3290.jpeg
 
 
 
Box.png

Keep your mind on the goal and your heart on the why.

@collectivehub

 
 

Bästa teamet

kunder och medskapare

Ett underbart gäng av inspirerande och kunniga företagare. Är grymt stolt att få vara med på deras resa.

 
IMG_3310.jpeg

din point guard

Om mig

Heter Annika Engström bor med min man och son på vackra Ekerö nära Stockholm. Är uppväxt i Örnsköldsvik och Ånge. Studerade till mitt M.B.A. Marketing Management i USA där jag bodde i åtta år. 

Under min uppväxt spelade jag basket. Det blev sammanlagt sju år på basketplanen. Min position på planen var point guard där min roll i laget var att sätta upp spel för mina lagkamrater. Den rollen fortsätter att vara metaforen i mitt arbetsliv.

Brinner för att skapa miljöer där man ser människor, ser möjligheter och lyfter varandra. Drivs av att få arbeta med intressanta och utmanande projekt som bidrar till helheten.

instagram

harmonyatwork


Marknadsföring ♡ Rekrytering = Harmony at Work.
Passion för varumärken och engagemang. #harmonyatwork